•  Kort om oss

    Kort om oss

    Et overblikk over selskapets fakta og tall

Globalt familieeid selskap
Globalt familieeid selskap

Think Global - Act local

Det familieeide konsernet med hovedkontor i Bruchsal er en global aktør, men opprettholder en sterk lokal forankring i regionen.

Medarbeidere
Medarbeidere

Vi kan stole på våre medarbeidere

Finansåret 2017/18 registrerte mer enn 17 000 ansatte verden over. 600 av disse jobber innen for forskning og utvikling

Steder
Medarbeidere

Vi er der for deg lokalt rundt om i verden

Vi har pr. i dag 15 produksjons- og 77 montasjefabrikker "Drive Technology Centers" i 50 land. Trenden er økende.

Salg
Salg

Våre salgstall

Med en omsetning på 3 milliarder € (frem til 2017/18) er vi blant de ledende på markedet innen automatisering.

Bredt spekter av produkter og tjenester

Mange forbinder navnet SEW-EURODRIVE med girmotorer. Det er naturlig da nettopp girmotoren er den som var årsaken til at selskapet ble dannet og som la grunnlaget for vekst og utvikling. I dag står SEW-EURODRIVE for et bredt spekter av produkter og tjenester. Gir, motorer, Industrigir, frekvensomformere og avanserte produkter innen servo- og desentralisert teknologi.

Verd å nevne er også våre serviceavdelinger med både nasjonal og internasjonal tilgjengelighet. Gir, motorer og industrigir, frekvensomformere, avanserte produkter innen servo-og desentralisert teknologi, mekaniske variatorer og systemløsninger. Nevneverdig er også vår Service og en rekke andre tjenester.

Produkter
Produkter

Mange kombinasjonsmuligheter

Vårt modulære konsept tilbyr utallige kombinasjonsmuligheter som gjør det mulig for deg å finne riktig produkt. Vår produktsøker gjør det enklere for kunder som er ukjente til vårt produkt utvalg.

Løsninger
Løsninger

Mer enn bare komponenter

Trenger du en den optimale løsningen til din installasjon kan vi hjelpe deg. Fra rådgivning og planlegging til gjennomføring. Enten du trenger en forhåndsdefinert løsning, eller hvis du har spesifikke krav.

Tjenester
Services

Tjenester for alle faser i systemetslevetiden

Et omfattende utvalg av tjenester og tilbud fra vår portefølje. Uavhengig om du trenger rådgivning, opplæring, verktøy og ressurser, eller et omfattende spekter av tjenester.

Bransje
Vår bransjekompetanse

Kompetanse i de mest varierte bransjer

Alle bransjer stiller ulike krav til systemer og applikasjoner. Ta kontakt med oss så vil vi finne den riktige løsningen for deg.