Idriftsettelse og vedlikehold

Kurs / opplæring

Kurs / opplæring - praksisrettet og kompetent

Kurs / opplæring

Vi forstår helheten rundt drivteknikk og drivautomatisering. Det omfatter også et tilsvarende tilbud med muligheter for kurs og opplæring For at du skal holde deg oppdatert med hensyn til drivteknisk kunnskap, tilbyr vi forskjellige typer opplæring. På denne måten skaper vi ideelle rammebetingelser for praksisrettet håndtering av moderne drivteknologi. Nyeste metoder for bedre læring, orientering av kunder for økt effektivitet ved opplæringen, og nærhet til praksis ved hjelp av multifunksjonelle opplæringsmoduler. Alt dette karakteriserer opplæringsmodellene våre.

Benytt deg av vårt kurs og opplæringerstilbud

Innenfor rammen av vårt sentrale utdannelsesinstitutt Drive Academy® tilbyr vi også muligheten til å utarbeide individuelt tilpasset opplæring med tilhørende opplæringsinnhold fra drivteknikk og drivautomatisering. I tillegg til DriveAcademy® i Bruchsal har vi nå også tilsvarende opplæringslokaler i hver montasjefabrikk. Den store fordelen for deg: Opplæringer med egne kursholdere fra SEW-EURODRIVE kan gjennomføres direkte i din nærhet.

Se vårt lokale kurs-og opplæringsprogram

Dine fordeler

  • Profesjonell opplæring

    takket være omfattende kunnskap hos produsenten for drivteknikk og drivautomatisering samt via egne SEW-EURODRIVE-kursholdere
  • Stort utvalg

    takket være et høyt antall predefinerte opplæringsenheter og muligheten til individuell opplæring helt etter dine behov.
  • Også i din nærhet

    fordi opplæringen etter avtale også kan gis direkte hos deg på stedet.
Kontakt
Servicekontakt

Vi er her for deg!

Har du et konkret problem eller et teknisk spørsmål og ønsker veiledning fra oss? Send oss en melding.

Ta kontakt nå
Mer informasjon
SEW-EURODRIVE
Training service

Laster video...

SEW-EURODRIVE

Video serviceopplæring

I en animert, kortfilm kan du se hva opplæringsservice innebærer for deg

Sist besøkt