Leveranse og vareflyt

Effektiv vareflyt med DriveTag

DriveTag forenkler mottakskontrollen og sporbarheten av produktet. Gjennom stekkoding av produktet reduseres identifikasjonstiden og feilraten av et produkt.

Optimaliser varemottaksprosesser og den interne vareflyten med DriveTag
Optimaliser varemottaksprosesser og intern materialflyt med DriveTag

Med DriveBenefits-modulen DriveTag optimaliserer du dine prosesser. DriveTag genererer absolutte fordeler på området vareflyt og leveranse. Gjennom strekkoding av produktene reduseres identifikasjonstiden og feilraten av et produkt.

DriveTag er en strekkode-etikett som festets direkte på enheten med de spesifikasjoner som er definert av deg, eks. SEW-serie, material -eller prosjektnummer. Ved hjelp av en strekkodeskanner kan man enkelt få produktinformasjon samt egendefinert produktinformasjon. Det betyr at arbeidet i eget varemottak reduseres, og din interne vareflyt blir mer dynamisk. Vi utstyrer drivenhetene og pakningsenhetene gjerne med DriveTag etter forespørsel.

Du kan velge blant forskjellige standardvarianter med predefinerte opsjoner. Ut i fra ditt behov lager vi disse med ulike strekkodetyper. Uten skanner kan du også benytte klarteksten til å identifisere drivenhetene.

Ny app fra SEW-EURODRIVE: Product ID plus

Med Product ID plus appen kan du raskt og enkelt skanne QR koden fra DriveTag etiketten og få all relevant informasjon om produktet direkte over til din smarttelefon. Manuell inntasting av et serienummer er ikke lengere nødvendig når du benytter vår nye Product ID plus app.

Dine fordeler

 • Enkel identifisering

  av produktene og leveransene ved hjelp av en leseenhet.
 • Enkel håndtering

  takket være praktiske etiketter med påtrykket strekkode og klartekst.
 • Minimal forekomst av feil

  fordi manuell innlesning bortfaller.
 • Redusert tidsforbruk

  grunnet automatiske varemottaksprosesser og mer effektiv struktur av vareflyt.

Spar tid og kostnader – med modulene fra DriveBenefits!

Enklere utforming av prosessene innenfor den komplette verdikjeden og kostnadsoptimalisert utføring: Fra prosjektering til vedlikehold. Mer informasjon om prosessløsninger fra DriveBenefits.

Kontakt
Ta kontakt med oss

Vi er her for deg!

Har du en konkret forespørsel og ønsker veiledning fra oss? Send oss en melding med spørsmålene dine.

Ta kontakt nå

Sist besøkt