Idriftsettelse og vedlikehold

CDS® – Complete Drive Service

Med våre driftsklare og perfekt kombinerbare CDS®-systemmoduler, har du til enhver tid alle servicetjenestene tilgjengelige som du trenger for nettopp din drivteknikk og drivautomatisering.

CDS® Complete Drive Service
CDS®-servicemoduler: Enkeltvis driftsklare og perfekt kombinerbare
CDS®-servicemoduler: Enkeltvis driftsklare og perfekt kombinerbare

Kundene stiller individuelle krav som kan være svært forskjellige, avhengig av bruksområdene. I ett tilfelle kan fagkyndig veiledning ved idriftsettelse være nødvendig. I andre tilfeller står kontroll, vedlikehold eller applikasjonsprogrammering i fokus.

Derfor hjelper vi deg akkurat der hvor du trenger oss som mest. CDS® danner en modul med servicetjenester som har sitt utgangspunkt i mange tiår med praktiske og omfattende erfaringer.

Innholdet i hver av disse CDS®-modulene kan tilpasses individuelt. Samtlige moduler er dessuten så fleksible at du helt problemfritt kan tilpasse det individuelle innholdet etter dine behov. I fellesskap med deg setter vi sammen en skreddersydd servicepakke, og sikreren høy tilgjengelighet for drivteknikken.

Med en servicestruktur fra 79 Drive Technology-sentre verden over, har du komplette drivenheter og reservedeler raskt tilgjengelig – i mange regioner til og med i løpet av 24 timer. Fra forebyggende vedlikehold, feilsøking, 24-timers service og helt til transportlogistikk.

Vårt servicetilbud til deg

Servicekontakt

Vi er her for deg!

Har du et konkret problem eller et teknisk spørsmål og ønsker veiledning fra oss? Send oss en melding.

Ta kontakt nå

Sist besøkt